loading...

audi a6

Број на оглас: 27977 | Објавен на: 15.11.2019 во 16:14


ЦЕНА: По договор


Опис

audi a6 2.5 quattro


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автомобили
Година:
2005 
Километража:
 
Марка:
Audi 
Модел:
a6 
Менувач:
Автоматски 
Шасија:
 
Гориво:
 
Мотор:
2.5 
Потрошувачка-100km:
7.0L 

КОНТАКТ

Име:
gligor
Град:
Делчево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk