Pazar5 Бесплатен огласник
Цианид се продава: Апчиња, прав и течност (98% чис

Број на оглас: 27731 | Објавен на: 01.10.2019 во 10:57


ЦЕНА: 120 €


Опис

EMAIL: Chemicalcity9@gmail.com
Сигурни производители и добавувачи на калиум цијанид, продаваме 99,8% чист KCN (калиум цијанид) познат по тоа висока ефикасност. Сега имаме неограничена резерва за најдобар степен на калиум цијанид во моментов достапна по најдобра цена на Интернет. Ние ги засноваме сите наши моќ и експертиза на овој единствен производ, така што дефинитивно ќе ги исполни и ќе ги надмине најголемите очекувања на сите купувачи. Ние ви гарантираме дека по купувањето од нас, никогаш повеќе нема да барате никаде на друго место затоа што нашиот производ е најдобар. Неговата е со екстремни квалитети, врвна чистота и перформанси! Ние нудиме наш калиум цијанид во прав, апчиња и течност. Нашиот калиум цијанид е познат од дилерите на накит за тоа што е екстремно и исклучително високо квалитетно, хемиско позлавување и амортизерите. Рудници за злато, органска синтеза и галванизација на потрошувачи го најдоа нашиот производ зависност. контактирајте не за повеќе информации.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Chemical city co.Ltd
Град:
Гевгелија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова