loading...

Котел за парно греење

Број на оглас: 27670 | Објавен на: 20.09.2019 во 22:35


ЦЕНА: По договор


Опис

Котел за парно греење на Нафта и 5 Радијатори,


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
ДРУГО

КОНТАКТ

Име:
Boge
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова