loading...

Куќа

Број на оглас: 27571 | Објавен на: 04.09.2019 во 13:01


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продава куќа во село Саса - М.Каменица.Куќата е во одлична состојба на 3 спрата со имотен лист.Куќата е 114 метри квадратни со голем двор (2 декари).Цена 30.000 евра за повеќе информации јавете се на овој телефонски број 076-732-592


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
114
Катови:
3
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
Ангелина Стоиловска
Град:
Делчево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова