loading...

се продаваат плацови во Делчево, населба Пролет, о

Број на оглас: 27010 | Објавен на: 29.06.2019 во 15:41


ЦЕНА: По договор


Опис

се продаваат плацови во Делчево, населба Пролет, од 330 м2 до 520 м2. Цена oд 18 до 20 евра за м2. Информации на телефон 071 328 803 - Ванчо


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Атанасовски Ванчо
Град:
Делчево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk