Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Фасадер

Број на оглас: 25156 | Објавен на: 16.11.2018 во 08:52


ЦЕНА: По договор


Опис

Врвен фасадер ги изработува сите видови фасади и внатрешно малтерисување 077 528 882


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Kristijan
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова