Pazar5 Бесплатен огласникloading...

барам работници

Број на оглас: 25130 | Објавен на: 13.11.2018 во 11:18


ЦЕНА: По договор


Опис

се бараат работници за во производствозаради зголемување на производство


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
ТРЕ ЗЕТА МК
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова