Pazar5 Бесплатен огласник
prodavam pecka za parno na peleti

Број на оглас: 25106 | Објавен на: 08.11.2018 во 23:58


ЦЕНА: 1000 €


Опис

Prodavam pecka pa parno greenje so peleti
gree 2 sprata 200 metra na kvadrat
e 25 kilovati
cena:1000 evra


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
ДРУГО

КОНТАКТ

Име:
VEHBI AZIRI
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова