Pazar5 Бесплатен огласникloading...

ITNO SE BARA KOMERCIJALIST

Број на оглас: 24788 | Објавен на: 03.10.2018 во 13:02


ЦЕНА: По договор


Опис

Белгиска фирма од Скопје нуди работа за комерцијалист во реон Скопје

Потребни квалификации:
-средно или високо образование
- работно искуство во продажба на терен
- возачка дозвола –Б категорија

Потребни вештини:
-јасно изразени комуникациски способности
-високоодговорна личност
-да знае да презентира и продава

Заинтересираните кандидати да испратат CV на belgiancokolads@gmail.com


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Belgian Company
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова