Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Работна виза за Германија

Број на оглас: 24779 | Објавен на: 01.10.2018 во 21:23


ЦЕНА: 800 €


Опис

Работна виза за Германија

Германска работна виза до максимум 12 месеци за:
медицински сестри
техничари и
негувателки

Плата во зависност од квалификациите и познавањето на германскиот јазик:
800-1300 евра
Ве молам за пријава со CV на адреса на е-пошта


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
simona m
Град:
Куманово
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова