Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Se baraat kelnerki za rabota

Број на оглас: 24609 | Објавен на: 11.09.2018 во 10:43


ЦЕНА: По договор


Опис

se baraat kelnerki za rabota so iskustvo


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Holiiwoyd caffe
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова