Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Пицерија

Број на оглас: 24546 | Објавен на: 04.09.2018 во 21:41


ЦЕНА: По договор


Опис

Пицерија има потреба од персонал без работно искуство


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Соња
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова