Pazar5 Бесплатен огласникloading...

СЛАТКАРСКА РАБОТИЛНИЦА

Број на оглас: 24229 | Објавен на: 27.07.2018 во 13:24


ЦЕНА: По договор


Опис

*СЛАТКАРСКА РАБОТИЛНИЦА* Има потреба од луѓе со желба за работа со или без работно искуство во слаткарскиот занает


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Даниела
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова