Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Работничка за во гостилница

Број на оглас: 24134 | Објавен на: 17.07.2018 во 01:57


ЦЕНА: По договор


Опис

Се бара работничка за во гостилница


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Viki
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова