Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Фризер/ ка

Број на оглас: 23468 | Објавен на: 28.05.2018 во 17:09


ЦЕНА: По договор


Опис

Студио Етјена во Аеродром вработува фризер/ка.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Етјена
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова