Pazar5 Бесплатен огласникloading...

работа во месарница

Број на оглас: 23246 | Објавен на: 15.05.2018 во 17:37


ЦЕНА: По договор


Опис

се бараат 4 работници за работа во месарница на Зелен пазар


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Марјан
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова