Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Преинсталација на секаков вид на компјутери

Број на оглас: 22961 | Објавен на: 29.04.2018 во 20:29


ЦЕНА: 300 MKD


Опис

Преинсталација на секаков вид на лаптопи и десктоп компјутери и секаков вид на Windows & MacOS оперативен систем.
Во цената спаѓа подигање од дома, чистење, преинсталирање и враќање до дома на компјутерот.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Kiko
Град:
Битола
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова