Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Новоотворен ресторан бара персонал

Број на оглас: 22763 | Објавен на: 18.04.2018 во 12:29


ЦЕНА: По договор


Опис

Новоотворен ресторан во Карпош има потреба од персонал и тоа: Салатер плата 25.000 ден и Скараџија плата 30.000 ден


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Елизабета
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова