Pazar5 Бесплатен огласник
ИТНО СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ВО ДОЛНО СОЊЕ

Број на оглас: 1844 | Објавен на: 22.05.2019 во 15:26


ЦЕНА: 10000 По договор


Опис

СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ВО ДОЛНО СОЊЕ 396 М2 СО АСВАЛТИРАН ПАТ ДО САМИОТ ПЛАЦ И СТРУЈА ДО ПЛАЦОТ


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
АЦО
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова