Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Prodavam gulabi - Duneci

Број на оглас: 18150 | Објавен на: 29.08.2017 во 14:07


ЦЕНА: По договор


Опис

Prodavam odreden broj gulabi Duneci , mladi i stari priplodni gulabi


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Домашни Миленичиња

КОНТАКТ

Име:
Goce
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова