Pazar5 Бесплатен огласникloading...

klima prozorska lg 12

Број на оглас: 17672 | Објавен на: 31.08.2017 во 16:43


ЦЕНА: По договор


Опис

prozorska lg 12 3 meseci koristena


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Бела техника и Апарати за домаќинство

КОНТАКТ

Име:
xxxxxxxxxx
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова