Pazar5 Бесплатен огласник
Се продава трактор

Број на оглас: 15277 | Објавен на: 18.05.2017 во 17:42


ЦЕНА: По договор


Опис

MF 595
Тракторот е во одлична состојба!


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Земјоделски и Шумски возила

КОНТАКТ

Име:
Kole
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова