Pazar5 Бесплатен огласник
Invalidska kolicka

Број на оглас: 34476 | Објавен на: 19.11.2022 во 14:11


ЦЕНА: 4500 MKD


Опис

Kolicka za lica so ogranicenost vo dvizenje


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Медицина Опрема Лекови

КОНТАКТ

Име:
Emilija Trajkovik-Hristova
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова