Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Projector

Број на оглас: 5670 | Објавен на: 08.12.2022 во 11:26


ЦЕНА: 3499 MKD


Опис

Se prodava nov projector, marka: RUS 8 mm, proizveden vo 1977 godina.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Колекционерски предмети

КОНТАКТ

Име:
tino
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова