Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Zenska bunda

Број на оглас: 5687 | Објавен на: 10.12.2022 во 10:26


ЦЕНА: 70 €


Опис

Se prodava nova zenska bunda siva boja, kupena od Dimko Mitrev, kvalitetna, vo prodavnica e 16000 denari.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
ДРУГО

КОНТАКТ

Име:
tino
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова