loading...

Едноставна работа од вашиот мобилен телефон или ко

Број на оглас: 29477 | Објавен на: 05.06.2020 во 20:28


ЦЕНА: По договор


Опис

Многу лесна и едноставна работа од вашиот компјутер,лаптоп или мобилен телефон, нема да ви одземе многу време, а сепак ќе заработите пари. Се работи за отварање и гледање на youtube видеа (во текот на 24 часа имате достапни 10 видеа), free roll (ротират бројки од 1 до 1000, и доколку ви се падне 1000 тоа значи дека сте добиле 1000 грама, а 1 грам е 2,14 долари, како пример ви го насочувам), има лотарија - Lottery (каде што може да добиете големи суми на пари, се разбира доколку сте среќен добитник), има и smart contracts (на секој 24 часа ги активирате и ви носат по 0.5 грамови секој ден), исто така и рефералството ви носи по 5 грама за секој регистриран член преку вашиот (Referral link) и максимум време што би ви одземало е 15 минути во текот на 24 часа.

Доколку сте заинтересирани регистрирајте се на линкот:

https://GramFree.world/?r=2660777

Страната е брендирана и солидна заработка може да направите доколку се трудите и работите редовно без прекини.

Страната може да ја отворите и преку мобилен телефон и да работите без проблеми.

Ако нешто не ви е јасно, контактирајте ме на емаил.

Прво ниво задолжително е да се помине, треба 3 дена по 15 минути да работите на грамот.

Со среќа!


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Oglas Skopje
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова