Pazar5 Бесплатен огласникloading...

DESKTOP ALIENWERE R4 rasipan

Број на оглас: 33317 | Објавен на: 09.12.2022 во 21:17


ЦЕНА: 8000 MKD


Опис

Kompjuterot se vklucuva no nema slika.

Specifikacii:
I7 920
2x500GB HDD
GPU Radeon HD5650 1.5Gb GDDR5
4GB RAM
LGA 1366


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Компјутери (Комплет)

КОНТАКТ

Име:
Anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова