loading...

Нива

Број на оглас: 32511 | Објавен на: 02.11.2021 во 09:42


ЦЕНА: 1600 €


Опис

Оризна нива класа 1, Број катарската парцела 2803.
Во местото Криволица село Тркање.
Површина: 1648 м2.

Tel.viber 00491634390144ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Ljupco
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова