Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Multimedia

Број на оглас: 34472 | Објавен на: 18.11.2022 во 14:15


ЦЕНА: По договор


Опис

Se prodava multimedia ured so navigacija pogodna za Reno Kaptur i Reno Klio a moze i za nekoi Nisan vozila,info na tel 078400685


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
ДРУГО

КОНТАКТ

Име:
Edvin
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова