Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Уникатни веб-страници и профитабилни интернет прод

Број на оглас: 34461 | Објавен на: 16.11.2022 во 12:06


ЦЕНА: 12000 MKD


Опис

Внимателен и креативен веб дизајн засилен со најновите технологии!
Нудиме:

-Информатичко техничка подршка ( бесплатно првата година)
-Оддржување на софтверот на веб продавницата/ страницата ( бесплатно првата година )
-Хостирање на веб –продавницата/ страницата и деловните емаил адреси. ( бесплатно првата година )
- Мобилна верзија
- Безбедносен сертификат
- SEO оптимизација
- Дневни и неделни резервни копии од веб страната и емаил адресите на FTP или google drive

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
ДРУГО

КОНТАКТ

Име:
iva zafirovska
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова