loading...

LEPENJE BRANIK - BRANICI I DELOVI OD PLASTIKA

Број на оглас: 32888 | Објавен на: 20.01.2022 во 10:04


ЦЕНА: По договор


Опис

СЕРВИС ЗА ЗАВАРУВАЊЕ – ЛЕПЕЊЕ ПЛАСТИКА – ЛЕПЕЊЕ БРАНИК
АВТОПЛАСТИКА СЕРВИС


1. БРАНИЦИ
2. МАСКИ
3. КРИЛА (КРИЛО ОД ЦИТРОЕН,ПЕЖО,РЕНО,БМВ,НИСАН И ДР.)
4. ФАРОВИ
5. РЕТРОВИЗОРИ
6. РЕЗЕРВОАРИ ЗА ГОРИВО И ВОДА-АНТИФРИЗ ( НАФТА , БЕНЗИН,УЉЕ )
7. РЕЗЕРВОАЧИЊА ЗА СЕРВО ПУМПИ И ГЛИЦЕРИН
8. ДИФУЗЕРИ ( ЧЕЛЕН ЛИМ – ЧЕЛНА ПЛАСТИКА)
9. ХЛАДЊАЦИ – ДРЖАЧИ
10. ИНТЕРКУЛЕРИ – ДРЖАЧИ
11. АКУМУЛАТОРИ
12. ГРАНИ
13. КУЌИШТА ОД ФИЛТРИ ЗА ВОЗДУХ
14. ОКЛОПИ ОД СКУТЕРИ И МОТОРИ
15. РАЧКИ И КВАКИ
16. ПОТОПНИ ПУМПИ ЗА ГОРИВО ВО РЕЗЕРВОАР
17. ЕР БЕГ
18. ПЛЕКСИГЛАС
19. КРОВЕН БАГАЖНИК – КУФЕР
20. ЕКСПАНЗИОНИ САДОВИ – КАНИСТРИ ПОД ПРИТИСОК
21. ПЛАСТИЧНИ ЦРЕВА ЗА ТУРБО,ВАКУМ,НАФТА,БЕНЗИН И ДР.
22. КАРТЕРИ


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Услуги

КОНТАКТ

Име:
igor sokolovski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова