loading...

Keрамиди

Број на оглас: 32443 | Објавен на: 24.09.2021 во 20:52


ЦЕНА: 4 MKD


Опис

Продавам керамиди здрави, слободно ке ги провериме, преку 800 комада. 5 денари парче.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Градежни материјали

КОНТАКТ

Име:
valentin alcev
Град:
Велес
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk