Pazar5 Бесплатен огласникloading...

se bara vozac na kamion

Број на оглас: 8465 | Објавен на: 16.10.2016 во 15:51


ЦЕНА: 55 €


Опис

SE Bara vozac za kamijon,vozacot treba da ima bg dokumenti, kompetentnost,vozacka za Ci E kategorija ADR Tahografska karticka i praksa vo rabotata


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Ronce
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова