Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Продавам комплет опремен стан

Број на оглас: 8001 | Објавен на: 18.09.2016 во 22:46


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продава опремен стан од 41м2 и 5м2 балкон на трети кат доградба.Се наоѓа на улица Ташко караџа бр 6.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Станови
Површина:
46
Катови:
4
Соби:
2
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
071306241
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова