Pazar5 Бесплатен огласникloading...

CentariSkopje

Број на оглас: 7992 | Објавен на: 17.09.2016 во 21:43


ЦЕНА: 1 €


Опис

se izdava pod kirija deloven prostor vo Skopje-Debar Maalo, ..........lice za kontakt;STREZIMIR tel: 070 47 88 99


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
ZVONKO
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова