Pazar5 Бесплатен огласникloading...

izdavam stan vo Aerodrom

Број на оглас: 7618 | Објавен на: 09.09.2016 во 09:38


ЦЕНА: 180 €


Опис

se izdava stan vo Aerodrom karsi Palma vo crvenite 54m2


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Станови
Површина:
Катови:
Соби:
Тип:
Изнајмување

КОНТАКТ

Име:
Zorica
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова