Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Matrix napajanje 700w

Број на оглас: 34519 | Објавен на: 02.12.2022 во 02:11


ЦЕНА: 3000 MKD


Опис

Napajanje od 700w funkcionalno


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
Martin Karadzic
Град:
Куманово
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова