Pazar5 Бесплатен огласникloading...

samsung syncmaster 940b

Број на оглас: 34518 | Објавен на: 02.12.2022 во 01:52


ЦЕНА: 2500 MKD


Опис

60hz overclock (75) HD


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
Martin Karadzic
Град:
Куманово
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова