Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Продавам плац во с Мирковци со струја вода пат во

Број на оглас: 34508 | Објавен на: 29.11.2022 во 11:59


ЦЕНА: По договор


Опис

Продавам плац во с Мирковци со струја вода пат во градежен реон076543778


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Лепка Зивасовска
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова