Pazar5 Бесплатен огласник
Станови и дуќани во Железара

Број на оглас: 34506 | Објавен на: 29.11.2022 во 12:14


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продаваат 120 станови и деловни простории во новиот комплекс ЕЛИНГ СТИЛ во населбата железара во Скопје. Квадратури на становите: Двособни 32m2, 36m2, 40m2, 42m2, 46m2, 47m2, 50m2 и трособни 57m2, 58m2 и 60m2 и четирисобни 72m2 со можност за спојување на некои станови додека зградите се во градба. Рок на изградба декември 2023. За уплати во 2022 следи попуст од - 50еур/м2.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Станови
Површина:
6400
Катови:
???????? + 4 + ?????????
Соби:
2
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
ЕЛИНГ СКОПЈЕ
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова