Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Mac mini 2012

Број на оглас: 34504 | Објавен на: 29.11.2022 во 00:36


ЦЕНА: 200 €


Опис

Mac mini - купено од Duna во 2012 година.

MacOS High Sierra
Version 10.13.6
Processor 2.3 GHz Intel Core i5
Memory 8 GB 1333 MHz DDR3
SSD 256 GB
Graphics Intel HD Graphics 3000 512 MB
Само за Mac Mini 200 евра,
За Mac Mini + Apple Wireless Кeyboard (Модел A1314) + Монитор Dell - 320 евра.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Компјутери (Комплет)

КОНТАКТ

Име:
Ivana
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова