Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Motorola e7

Број на оглас: 34490 | Објавен на: 24.11.2022 во 08:18


ЦЕНА: 50 €


Опис

Motorola e7,32GB
Боја: aqua Blue
Во одлична сосотојба, без гребаници
Купен пред 1год.малку користен
Гаранција уште 1год,

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мобилни телефони Таблети

КОНТАКТ

Име:
vesna ivanovska
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова