Pazar5 Бесплатен огласникloading...

matka vikend kuka

Број на оглас: 34489 | Објавен на: 23.11.2022 во 10:37


ЦЕНА: 97 €


Опис

Se prodava atraktivna kuca vo Dolna Matka


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
140
Катови:
prizemje +kat
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
cenic gjorgje
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова