Pazar5 Бесплатен огласник
Americhka Akita za prodazba

Број на оглас: 34477 | Објавен на: 19.11.2022 во 16:07


ЦЕНА: По договор


Опис

Ова е Тор, една прекрасна Америчка Акита. Тој бара нов дом поради тоа што повеќе не сме во можност да го чуваме. Вакциниран е со сите вакцини на време, трениран од наша страна, и поседува македонски и српски пасош. За повеќе информации и цена (по договор) тел. 070274433 - Емилија


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Домашни Миленичиња

КОНТАКТ

Име:
Jana Velichkova
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова