Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Se prodava trpezariska masa so 6 atola

Број на оглас: 34474 | Објавен на: 18.11.2022 во 18:01


ЦЕНА: 10000 MKD


Опис

Masa so mehanizam na razvlekuvanje i 6 stola


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
Violeta
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова