Pazar5 Бесплатен огласник
Продавам столици

Број на оглас: 34468 | Објавен на: 17.11.2022 во 19:42


ЦЕНА: По договор


Опис

Продавам столици во поголема количина. Екстра поволна цена. Тел. 077970913


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
Miki
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова