Pazar5 Бесплатен огласникloading...

конкурс за вработување

Број на оглас: 34230 | Објавен на: 08.09.2022 во 03:47


ЦЕНА: По договор


Опис

КОНКУРС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Хотел ДОА oтвара конкурс за следниве позиции:
Позиција: Собарка, Работничка во кујна.
Услови за аплицирање:
-Искуство во областа на хотелиерство би било од предност
-Познавање на англиски јазик
-Познавање на албански и турски јазик би било во предност
Лични особини:
-Флексибилност,
-Љубезност,
-Позитивен став,
-Самоинициативност,
За аплицирање пратете CV на следнава e-mail aдреса info@hoteldoa.com.mk или јавете се на бројот 2 3150150, 070 230 150


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
HOTEL DOA
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова