Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Ресторан бара персонал

Број на оглас: 33931 | Објавен на: 14.06.2022 во 08:24


ЦЕНА: По договор


Опис

Ресторан во Скопје-Карпош има потреба од салатер/ки, помошници во кујна и келнери. Сите заинтересирани да се јават на тел: 075 444 109


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Elizabeta
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова