Pazar5 Бесплатен огласник
Opel vektra c

Број на оглас: 33273 | Објавен на: 10.01.2022 во 13:07


ЦЕНА: По договор


Опис

Opel vectra c 1500 evra


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автомобили
Година:
2002 
Километража:
370.000-380.000 
Марка:
Opel 
Модел:
Менувач:
Рачен 
Шасија:
Мал Автомобил 
Гориво:
Бензин 
Мотор:
 
Потрошувачка-100km:
 

КОНТАКТ

Име:
Kirova Blagica
Град:
Гевгелија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова