loading...

Се продава Комбајн

Број на оглас: 32310 | Објавен на: 25.05.2021 во 18:33


ЦЕНА: По договор


Опис

Исправен
Br: 070 802 939


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Земјоделски и Шумски возила

КОНТАКТ

Име:
Milco Jovanov
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова